Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Новият музикален проект на Ива и Велислава Костадинови се казва “Мома българка”. Той е по музика и текст на Ива, която за първи път създава своя авторска композиция.

"Локацията на клипа е във вила "Екатерина" и там се случват много хубави събития, свързани с любовта. Клипът е дело на Стефан Маринов, за което безкрайно му благодарим, защото е снимал по кинаджийски, виждаме едни страхотни кадри", каза Велислава Костадинова в "България сутрин".

Ива от своя страна допълва, че всички момичета в клипа са им близки.

"Първото момиченце е племенница на моя мъж Светлин Къслев, София - най-малката участничка в нашия клип. Минаваме през моята кръщелница Александра, която е гимнастичка. След това виждаме прекрасни момичета от "Майсторите на танца". Имаме колеги от Ансамбъла на въоръжените сили - Весела Стефанова и нейната дъщеря Валерия Стефанова. Имаме Татяна Дупаринова, която е част от хор "Ангелите", допълни Ива за Bulgaria ON AIR.

Велислава е на мнение, че интересът към фолклора е все още жив. ”Ние в работата имаме безкрайно много подаръци от фенове на различни възрасти. Това ни топли душите и сърцата, и ни дава стимул да продължим напред. Нашият пример на сцената и живота е Гуна Иванова, която от малката така ни е закърмила", сподели още тя.

Идеята за песента спонтанно хрумва на Ива.

"Една вечер, докато си слушах песни, изведнъж когато настана тишина, тя дойде. Първият ѝ куплет дойде и го записах на телефона. Започнах да си мисля какво искам да кажа. Във втория куплет говорим за песента. Музиката за нас си е част от животите ни, от ежедневието ни и искахме това да кажем", разказа певицата.

Гледайте целия разговор във видеото.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Анонимен

преди 1 час

Слабички певици, но толкова години бутани от баба им Гуна навсякъде по телевизии и концерти!Сега зад тях застана и милионера архитект на небостъргача в Лозенец, който е приятел на едната.

2

Патриот

преди 3 часа

Много красиви българки.

1

Анонимен

преди 3 часа

Хей смуглянка, молдованка...

fallback