Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Нова година, нова песен и ново музикално завръщане. Рапърът Ивайло Иванов - Играта представи нова песен и видеоклип. Парчето е провокирано от неговата половинка.

"Песента имаше основа, която я видоизменихме с Бате Пешо. Но звучи доста актуално спрямо сегашните трендове", каза изпълнителят в студиото на "България сутрин".

Играта сподели, че видеото е точно такова, каквото си е представял.

"Радостин Събев - Шошо предизвика това видео да изглежда по този начин, за което му благодаря. Доверих му се изцяло. Буквално се забавлявах по време на снимките. Изкуственият интелект, който използвахме в клипа, върши страхотна работа и за жалост, той ще бъде все по-ползваем", допълни Ивайло Иванов в ефира на Bulgaria ON AIR.

Изпълнителят е доста активен в социалните мрежи.

"Появявам се и в анимационни филми, за което се радвам много. Това се случва от миналата година. От Великден насам имам някъде около 5-6 анимационни филма. Аз съм човек, който се възприема като артист, за мен няма граници, стига да има изкуство, което да провокира желанието и глада в хората. Поставих се в различни светлини, променях си гласовете", разказа още Играта.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Тъпня

преди 3 месеца

Кой е този?

9

Анонимен

преди 4 месеца

БългериънУнЪир защо рекламира пошлост и безвкусица ? На това ли трябва да се учи младото поколение, че е изкуство и култура ? Да живеят наще хора а ? Нека мунчето с "бате му Пешо" се трудят упорито десетина години и ако започнат да могат нещо тогава ги покажете.

8

Анонимен

преди 4 месеца

Тоя горкия защо се мъчи ? Човека няма ли приятели да му кажат, че не може ?

fallback