Снимка: БГНЕС
fallback

Любителите на музиката в Истанбул се забавляваха в събота с „Hollywood Vampires“ - звездна група с участието на актьора Джони Деп, певеца Алис Купър и музиканта Джо Пери.

Супергрупата се качи на сцената на Life Park в Истанбул в рамките на световното си турне. Откриването беше направено от соло изпълнителя Огюн Санлъсой, един от пионерите на турската хеви метъл музика, предаде БГНЕС.
 
Събитието беше организирано от Neo Events и Stellar, а по време на концерта Деп пя, свири на бас и ритъм китара в допълнение към клавишните, съобщи Анадолската агенция.

Името „Hollywood Vampires“ произлиза от легендарния рок клуб, основан през 70-те години на миналия век от Купър, емблематичния барабанист на „The Who“.

Освен първия си самостоятелен албум, „Hollywood Vampire“ издават „Rise“ през 2019 г. и първия си концертен албум през 2023 г. – Live in Rio.

"Пристигаме за Истанбулския Life Park на 10 юни. За да намалим поне малко последиците от опустошителните земетресения, които отнеха живота на много невинни (sic) хора, и да допринесем за събирането на необходимата помощ, ще дарим всички приходи от концерта, който ще изнесем вечерта на 10 юни в Истанбул, на DEC (Disasters Emergency Committee). Даряваме ги на фонда за подпомагане на земетресението", написа групата на 3 юни в Twitter.
Следващата спирка на групата ще бъде на 12 юни в София, България.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 10 месеца

И вампирите станая по на 80 лазарника!

6

то

преди 10 месеца

До аз:::Бистришките баби.

5

Пепи

преди 10 месеца

Аз се чудя защо айрана ми е станал перфектен а то е заради тресенето от истанбул . Аферим комшу

fallback