БГНЕС
fallback

Чакането си заслужаваше! След успеха на Bad Habits през юни и втория сингъл Shivers, Ед Шийрън сложи край на 4-годишната пауза в своята музикална кариера. Макар и болен от COVID-19, изпълнителят удържа на думата си и пусна на пазара новия си солов албум = (Equals). А името му съвсем не е случайно, защото по песните в него си личи, че той най-сетне е открил баланса в живота, който търсеше, когато се оттегли от сцената.

Певецът побърза да сподели видео в своя профил в Instagram, с което да представи = (Equals) - в превод от английски означава знак за равенство, който бе пуснат в продажба в полунощ на 29 октомври.
 
„Очевидно още съм в ковид изолация, но моля, кажете ми какво мислите, когато излезе“, написа Шийрън към клипа, в който държи в ръцете си албума с шарена обложка с пеперуди.
 
По думите на Ед, той ще отбележи повода сам, но с шумно домашно парти.
 
„Това е любимият ми албум, който някога съм правил, много се гордея с него. Благодаря на всички прекрасни хора, които работиха по него с мен. На феновете, надявам се, че ще го харесате толкова, колкото и аз, беше дълго пътуването до този момент“, казва още той.

Певецът обърна нова страница от живота си с = (Equals)
 
Когато Ед Шийрън прави последния концерт от рекордното си турне Divide през 2019 г., той си мисли, че е свършено с кариерата му.
 
„Това беше върхът на планината и знаете ли, никога повече не бих го повторил. Мислех, че всичко ще тръгне надолу оттук нататък. Краят на тази обиколка ме удари много тежко“, каза по-рано звездата в интервю за GQ.
 
Подобно на Адел, британецът си дава почивка и смята, че едва ли ще има вдъхновение и хъс, за да се върне и твори както преди, но греши! Той сключва брак със своята приятелка, като в разгара на пандемията става татко на момиченце. Има достатъчно време, за да релаксира - започва да рисува и месеци наред дори не пипва китарата. Смята, че е най-добре да се отдаде на семейството, но изведнъж осъзнава, че няма как да каже на детето си, че е безработен.
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Ed Sheeran (@teddysphotos)

Повече за трансформацията на певеца и песните в новия албум, ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Анонимен

преди 2 години

Много талантлив музикант!

4

Анонимен

преди 2 години

Песента му Perfect е най-добрата му песен до сега, но като цяло, написал е прекрасни песни!

3

Анонимен

преди 2 години

Не ни интересува този риж бездарник !

fallback