Снимка: БТА
fallback

Столичният кмет Йорданка Фандъкова използва работното си посещение в II АГ Болница "Шейново" за да поздрави певицата и общински съветник от ГЕРБ Йоанна Драгнева за раждането на нейната дъщеря, съобщава БТА, като публикува снимка от срещата.

Бившата вокалистка на фoрмацията Deep Zone дари с момиче своя спътник в живота Мирослав Димитров. Малката се казва АннМари.

"Днес наистина е вълшебен ден, защото се роди най-чаканото, най-желаното и най-мечтаното бебе! АннМари, най-голямата ни и съвършена любов, добре дошла! Ти ни направи истинско семейство! Обичаме те, Мама и Тати.
Благодарим за непрестанните грижи на д-р Велев и неговия екип, на д-р Пантева, която откри с нас това вълшебство! И на всички, които преминаха с мен през този Божествен път, за да стана Майка", сподели в социалните мрежи Йоана.

Йоана Драгнева роди, дари Мирослав с дъщеря

Йорданка Фандъкова бе днес на посещение в "Шейново" за да инспектира ремонтните дейности в болницата. Тя използва случая за да се срещне и с други млади майки.

Според столичния кмет, след ремонта може да очаква намаляване на разходите за отопление и електроенергия с почти 25%. Средствата, които, по думите на кмета, остават в болницата, ще бъдат използвани за оборудване и за заплати на акушери и санитари.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

М.Т.

преди 4 години

Изчетох коментарите и се ужасих! Как може да се лее такава омраза? Името на детето е прекрасно и е изцяло избор на родителите. Защо си сложихте пак калпаците и се правите на велики патрЕоти? Какво общо има името с родолюбието? Йоанна е прекрасна певица, но вие разбирачите отново сте нещо недоволни, да не сте доловили грешен тон в пеенето й, че така остро се изказвате? Вашите неуспехи ли са причината за омразата ви?

27

българин

преди 4 години

Коя е тая и какво от това , че е родила ??!!

26

Анонимен

преди 4 години

Певицата изпяла - Лесно се възбуждам..

fallback