Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Десетки бургазлии не могат да получат обратно парите си за отменения концерт на "Смоуки" в Бургас. На фенове на популярната през 70-те години рок група е обещано, че до края на март на касата на бургаската опера ще има достатъчно средства, за да могат да се върнат сумите за закупените билети.

Петя Узунова е дала 120 лева за билети за "Смоуки". След като концертът през февруари в Бургас се проваля по технически причини, на феновете е предложено да бъдат извозени с автобуси до Варна, където е вторият концерт на рок групата, съобщава Bulgaria ON AIR.

Петя обаче си е купила билет за Бургас и сега си иска парите обратно. След отказа да си ги получи на касата на операта, звъни на управителя на фирма "Тикетпро" Пламен Марков.

На касата на операта в Бургас са продадени близо 600 билета. В Комисията за защита на потребителите в Бургас вече са подадени над 10 жалби. Измамените фенове подготвят и колективен иск. Вече е започнала проверка.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 6 години

Че не е "Смоуки", не е ...без Крис Норман. И как да дойдат за 600 зрителя? В този случай са на загуба и затова се измъкват с "технически проблем"!

17

Анонимен

преди 6 години

Бургазлия - това е турска дума .Българската трябва да бъде - как ?Въпрос с повишена трудност към института за български език набан .

16

Анонимен

преди 6 години

Дали си парите и америгуанците ги изклатили .Радвам се .

fallback