Снимка: Rеuters
fallback

Който е бил на концерта на Сър Елтън Джон в столицата през 2010 година на стадион "Локомотив" помни, че той излезе на сцената минути, след обявения час и повече от 2 часа и половина пя и свири без почивка. А публиката остана без дъх, припявайки хитовете на легендарния музикант, който е на сцената 50 години.

Днес английският музикант е на 70 години и планира да спре с концертите по света, след като направи едно последно турне, съобщава БТА.

Причините за намерението на Сър Елтън Джон са здравословни и лични. Напоследък здравето му се влошава, а и иска да има повече време за децата си - 7-годишния Закари и 5-годишния Илайджа.

Миналата година Елтън Джон прекара 12 дни в болница, след като се зарази от "вредно и необичайно" бактериално заболяване по време на турнето си в Южна Америка.

През 2013 г. пък отмени концерт в Хайд парк заради спешна операция от апендицит. "Искам да спра с турнетата - не със свиренето, а с турнетата - откровен е той. - Седемдесет не е 60, нито 50".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Мария

преди 6 години

До АнонименПърво това кой е най-великият е субективно! За мен е Павароти! Второ Фреди беше по-извратен от Елтън.

17

Анонимен

преди 6 години

Мястото му е в затвора,заедно с мъжа му ли с жена му ли .Не знам как е по правилно.Там ще попаднат на много ама много загорели затворници.Ще бъдат истински щастливи.

16

Анонимен

преди 6 години

Това е големия Европеец. Пример за младото поколение.Много възпитателно.А защо да не влезне и в учебниците по история.Голям музикант и певец.Истински родител.Голям гей.

fallback