Снимка: Facebook
fallback

Британският музикант Джеф Ничолс, над две десетилетия кийбордист в Black Sabbath, е починал на 69-годишна възраст. Тъжната вест съобщи основателят на бандата Тони Айоми.

"Много съм огорчен от загубата на един от най-скъпите и най-близките ми приятели. Той отдавна страдаше от рак на белите дробове и загуби борбата с него тази сутрин. С него бяхме близки 40 години и винаги сме се подкрепяли", написа музикантът на страницата си във Facebook.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Kаскет Ремувър

преди 7 години

мно ясно че е ничолс. както казва братвата "ничего себе".

16

Изгърбич Задвратян

преди 7 години

сандец, блек сабат изнесоха последния си концерт. ама тва не е като да набросваш уене по управляващите, да пишеш наколенки за ал бънди или да копипастиш от спортала новини за говедата. необходимо е да си се интересувал у живото за нещо друго освен мур3илка и булат окуджава.

15

Bad Company

преди 7 години

Беше далечната 1976. Мама беше на екскурзия в Унгария и ми донесе от там/по моя заявка естествено/ "Stormbringer " на Пърпъл , Vol. 4 na Black Sabbath и една "тава ' на унгарската група "Омега". Леле, каква радост беше! В къщи беше върволица от приятели да ги записват.:)) Мир на праха му.

fallback