Кадър: YouTube
fallback

Превърналата се вече в култов хит песен "Is this Love" е подарена на Фики от известен турски композитор, обяви изпълнителят на "Пайнер".

Според него английски език с тези орнаментики е нещо ново в музиката, но за съжаление повечето от хората не харесвали новите неща и не усещали новите въведения в музиката.

Oще по темата

Фики призна, че песента и едноименния му албум са посветени на конкретен човек от живота му.

"Донякъде да, защото любовта е моята музика, семейство, приятели. И разбира се жена винаги има. Искам да я запазя в тайна защото ми е много мила, не искам да участва в този хеит", поясни той. Разкри единствено, че са заедно от две години, популярна е и много скоро, ще се разбере коя е тя.

"Не съм претендирал никога с моя английски език. Разбирам го доста добре, от текста се разбира доста добре за какво се пее. В нашата страна обаче има доста разбирачи, критици. Коментираха с лошо този проект, че нямам крака и други простотии. Не им обръщам внимание", каза още младият певец пред Нова тв.

Фики категорично подчерта, че нещо и да не му харесва, няма да каже, че то е много гадно. Според него, всеки има право на избор.

"Не ми е минавало през акъла, че чак до такава степен ще има. Свикнал съм на хейтъри да пишат глупости за мен, но чак до такава степен: "Издислав", "Издислав", къде е "Издислав?". Аз питам в песента всъщност дали наистина това е песента, а "Издислав", да може и да си го намерят. Това е абсолютна простотия", заключи той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

98

Анонимен

преди 7 години

Ужасно и жалко е обществото да се занимава с този и с такива като този, заради такива случващи се неща 2,5 млн. българи си избраха други родини.

97

генерал Гоцев педала

преди 7 години

Ех Фикрет е , ама да ви кажа на тоя английския не му е чак толкова зле във сравнение със английския на Бареков. Бюрека направо кърти мивки иначе е в евро парламента.....

96

коки

преди 7 години

Издиславеее!

fallback