Снимка: Ройтерс, архив
fallback

Украинската певица Джамала, която стана победителка в конкурса "Евровизия-2016" с песента "1944", благодари на всички фенове по време на пресконференция в Стокхолм след обявяването на резултатите от конкурса, предаде ТАСС.

Oще по темата
Тя отбеляза, че с нетърпение очаква провеждането на следващото му издание в Украйна.

"За мен това е особена чест и голяма отговорност. Благодаря ви, че гласувахте за мен!", заяви Джамала.

Руският участник Сергей Лазарев от своя страна отбеляза, че Джамала е "забележителна певица". Организаторите на музикалното съревнование вече потвърдиха, че "Евровизия-2017" ще се проведе през месец май.

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

72

тя

преди 8 години

На следващата евровизия съчини текст за арменския геноцид , и пак ще бъдеш "поздравена" от Ердоган!

71

:)

преди 8 години

Следващата година в последния момент Украйна ще се откаже от провеждането на конкурса. Тогава идва ред на втория- Австралия! Имало е обаче споразумение, ако Австралия трябва да провежда конкурса, това да стане служебно от Германия като домакин. Интересно е ако Австралия посочи друг домакин за Евровизия 2017 и кой ли ще е той ? Може другата година да говорим за Световизия 2017 каквито са нагласите.

70

lol

преди 8 години

Хаха, откакто Австралия участва на Евровизия (за втора година ), все силни песни изпращат, м.г. (в Австрия) )певецът им се класира 5ти с жестоко денс парче, сега Дами направо си беше на косъм от победата, всъщност всички знаят, че тя е реалният победител! Май Европа се уплаши, щото Aussie музиката е best отвсякъде и певците им са едни от най добрите в света! Така че, догодина да пращат направо Кайли Миноуг с някое топ парче и да ги видя тогава политическите конспиратори, как се побеждава звезда като нея - по-добра е от Мадона!..... Ама едва ли би участвала, освен на откриването!:)

fallback