Лиъм Галахър няма да прави повече музика. Снимка: Reuters
fallback

Бившият фронтмен на британската рок група "Оейзис" Лиъм Галахър заяви, че се оттегля от музиката, тъй като бил изгубил вярата, че може да пише добри песни, съобщава "Сън".

"Вече съм се оттеглил. Мога да напиша 25 парчета, но всички те ще бъдат боклук!", посочи в типичния си стил Лиъм.

Той сформира собствена банда през 2009 година - "Бийди ай", след като напусна "Оейзис" след скандал с брат си Ноел. Но новата му формация не се радваше на успех и само един неин хит можа да влезе в топ 40 на британската класация.

Галахър опита за малко да се впусне и в солова кариера миналата година, но след това се отказа да продължи в тази посока. И въпреки че от известно време Лиъм е замлъкнал музикално, той не щади критики към британската поп и рок сцена.

"Щастлив съм, че не правя повече музика, довери в Туитър Галахър. Напоследък браншът във Великобритания беше масово обсебен от женски полови органи!", отсече скандалджията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 8 години

Oasis ги сравняваха с Бийтълс, защото начина на пеене приличаше малко на техния.Oasis са Brit Pops - отговора на Grunge от SeattleСветовна група със много хитове и почитатели.Можете да видите в youtube техен концерт в Аржентина.А слушам Oasis, не бих слушал Бийтълс с техните антични дрънкащи инструменти

10

Анонимен

преди 8 години

Браво Лиъм! Ти и преди толкова си можеше.

9

Остава са добри

преди 8 години

the last line -Somewhere Tonight ! Добри са

fallback