Снимка: Youtube
fallback

"Цветът на надеждата" - това ще е песената, с която малката Габриела Йорданова ще се бори за първото място на Детска Евровизия 2015 тази година. Песента е послание за надеждата, мечтите и усмивките.

Заедно с Габи на сцената ще пее и Иван Стоянов – вторият финалист от конкурса, който ще се включи в края на песента. Вторият глас се налага от спецификата на текста и музиката, както и от желанието българското участие да се открои от предимно соловите изпълнения тази година, съобщиха от организаторите на конкурса, който ще се състои в България.

Автор на песента е самата Габи, която е работила заедно с Ивайло Вълчев от сценаристите на "Щоуто на Слави".

Музиката е дело на Слави Трифонов, Евгени Димитров-Маестрото и Георги Милчев-Годжи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Анонимен

преди 8 години

Мале ама тия и двете фъфлят, а дебеланкото е 100 педигри, но има още малко да поодрасне, за да се осъзнае! Песента е ОТВРАТИТЕЛНА!

25

Aa

преди 8 години

Ne ne НЕ

24

Bella

преди 8 години

Ама точно песента на Крисия звучи като соц.естрада в духа на асамблея Знаме на мира! -ще бъде мир, надежда, светлина.....нашта земя ще бъде детска планета, най-красивата мечта.... тралала, ще повърна!!:(Това е "песен ", която може да се слуша или от *** или от мазохисти.... Ясно е, че този конкурс го уредиха, за да се прави пиар на бездарната Крисия, затова умишлено не влагат много труд в лансирането на Габриела, за да не я засенчи.Само че ще стане точно обратното!

fallback