Снимка: Reuters

Мак Джагър, който е потресен от вестта за самоубийството на приятелката му Лорън Скот, се присъедини към дъщерите си в Лос Анджелис след отменянето на турнето на "Ролинг стоунс" в Австралия и Нова Зеландия, съобщи Франс прес.

Вокалистът на митичната група напусна Австралия, за да се срещне с дъщерите си в Калифорния - Карис живее в Лос Анджелис, докато Елизабет и Джорджия Мей пристигнаха там специално за срещата, пише БТА. Говорител на певеца заяви, че Джагър пристигнал в Лос Анджелис, за да бъде заедно с членове на семейството си, докато урежда подробностите във връзка с погребението на Скот.

Още по темата
Мик настоял да няма намеси в личния му живот и в живота на семейството му в този труден за тях момент.

По-рано тази седмица той се затворил в хотелската си стая, след като научил за смъртта на приятелката си.

Модната дизайнерка и бивша манекенка Лорън Скот бе намерена обесена в нюйоркския й апартамент, докато Джагър бе в Пърт, Австралия, където трябваше да стартира турнето на "Ролинг стоунс". 

Засега няма информация за погребението на Скот. Джагър не се е появявал на публично място след смъртта й. Наскоро той заяви, че недоумявал какво е подтикнало дългогодишната му приятелка към самоубийство.

Фронтменът на "Ролинг стоунс" я нарече "моята любов и най-добра приятелка". Джагър не можел да си обясни как тя е могла да сложи край на дните си по толкова трагичен начин.  Бившата манекенка с ръст 1,93 метра не е оставила послание, с което да обясни решението си да сложи край на дните си.

Лорън Скот бе известна дизайнерка в САЩ. Проектирани от нея облекла са носени от Мишел Обама, Мадона, Анджелина Джоли, Никол Кидман. Лейбълът й със седалище в Лондон обаче бе натрупал дългове през 2011 г. и 2012 г.

"Ролинг стоунс" обявиха, че отменят турнето си в Австралия и Нова Зеландия, но обещаха да се върнат "колкото е възможно по-скоро".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase