Снимка: MediaPro Entertainment
fallback

Общ преглед
Рано тази сутрин рапърът Snoop Dogg, известен вече и като Snoop Lion, кацна на летище София с полет от Барселона. Рапърът е у нас за концерта си тази вечер в зала Арена Армеец от 20.30 часа.

Дългоочакваният хип-хоп изпълнител пристигна в България в компанията на повече от 40 души. Сред най-близкия антураж на певеца е и брат му.

При своето кацане американската звезда сподели, че шоуто тази вечер не е за изпускане и ще очаква всички в залата. Подгряващ изпълнител на американската звезда ще бъде 100 Кила заедно с балет VS Dance.

За да бъде денят на самия концерт още по-вълнуващ, ще се проведе скейтборд състезание на паркинга на Арена Армеец с начален час 15.00 часа.

Събитието не е случайно, а е провокирано именно от любовта на Snoop към скейтбордите, след като той самият създаде собствена линия.

На едно място ще се съберат най-добрите български скейтъри, които ще представят върху най-добрия сглобяем скейт парк уникални трикове. 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

50

Ънкъл

преди 10 години

Да хейтваш Снуп означава да мразиш 1 живота и 2 себе си . Играча е изцяло позитивен и прави музика за всички . Слушан е от всички ! Който не го е слушал, явно е фен на солфежа или издевателства със сълфетки по дупките в Булгаристанчово. Срещу него да се движиш - няма стигане : ) Г-н спамър . Расизма е признак на ограничено мислене , може и да се нарече умствена изостаналост... Но не са виновни 'орицата - всеки си мре от болестта : )

49

Boyan

преди 10 години

И аз като имам дълги или чести полети си обличам нещо удобно,който пътува знае какво имам впредвид

48

Анонимен

преди 10 години

Абе к'во ни занимавате с гнусарски слуги на илюминати?

fallback