Снимка: Болкън Ентъртейнмънт
fallback

Започва сезонът на Bon Jovi. В месеците до концерта организаторите са предвидили много игри за подгряване на събитието. Сред наградите са официален мърчандайз на групата, новият албум „What About Now”, както и билети за концерта от първа линия.

Сезонът стратира със серия партита в Rock It. На 29 януари клубът ще посрещне най-надъханите, най-артистичните и забавни любители на рок музиката на първото от серията караоке партита „Можеш ли като тях?”. Този, който докаже, че „може като тях”, ще си тръгне с награда официален мърчандайз на групата и ще се бори на финала за два билета.

Караоке предизвикателствата ще се организират веднъж месечно във вторник, а през април най-добре изявилите се ще застанат един срещу друг на финалната битка, за да излъчат големия победител, който ще гледа шоуто от така желаната Диамантена зона (билетите за която отдавна са разпродадени).

С огромно нетърпение се очаква и издаването на новия албум на бандата през месец март – „What About Now”. Ще има и специално парти около Деня на влюбените. Подаръците ще бъдат осигурени от организатора на концерта, а пожеланията лично от Джон Бон Джоуви. На Facebook страницата на българския фен клуб всеки ще може да сподели своите незабравими моменти, свързващи в едно музиката на бандата и любовните емоции и да получи подарък.

Тези фенове пък, които имат колекция спомени от  Bon Jovi – дрехи, значки, списания, плакати, снимки, аудиокасети или каквото още им хрумне от кутията със спомени могат да се похвалят на всички със снимки в кампанията „Извади спомените” – отново във Facebook страницата на фен клуба и да се борят за така желания диамантен билет за концерта, който е на 14 май на Национален стадион Васил Левски.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback