100 кила. Снимка: Булфото

100 Кила продължава невероятно продуктивната си серия от тази година, като издаде ново парче заедно с видеоклип към него.

Едва мина месец от последната нова продукция на българския рапър – System, но той като един от лидерите на сериозния бум на българска музика от тази година не спира да твори нови тракове и вчера социалните мрежи се изпълниха с пресния му нов клип – Аз съм 6.

Парчето вече е добре познато за хората, които са били на участия на рапъра в последните месеци, и феновете бързо изявиха удовлетворение, че то най-после беше издадено. Продуцент е Килата, за текстовете също се е погрижил той.

Римите му отново са ударно брутални и леко цинични, като голямата част на парчето върви в добре познатия му стил на рапиране. Единствено припевът е леко муден, като не успява да зарази след първото слушане, за което е виновна е основната мелодия, разбира се.

Видеоклипът е доста далеч от този на System, който да не забравяме обаче беше към саундтрака на новия българския филм „Пистолет, куфар и три смърдящи варела” и затова можеше да се радва на интересен и сложен сюжет.

Тук такъв няма, като освен Килата в импровизираните сцени се появяват няколко други персонажи, сред които Криско и една доста разголена танцьорка.

Може да се поспори дали ваденето на нови парчета през един месец в дългосрочен план води до по-качествени попълнения, но след дългогодишната суша българската публика се радва неимоверно на подобна плодовитост и изглежда е повече от доволна, ако съдим по реакцията й в интернет пространството.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase