Тялото на Адел е хубаво във всяка дреха. Снимка: Reuters

Безспорно скандалът на седмицата е свързан с Мишо Шамара и Сарафа, които за пореден път бяха привикани в полицията да дават показания за текста на песента "Бяло, зелено и червено".

Понеже в държавата всичко е наред с пенсии, заплати, безработица, по темата яростно се включиха лидерът на БСП Сергей Станишев и премиерът Бойко Борисов.

Песента бе коментирана дори и от главния прокурор Борис Велчев, който по принцип би трябвало да внася яснота по най-тежките криминални престъпления.

Изводът от цялата патаклама е, че Шамара и Сарафа трябва да се бръкнат дълбоко за една почерпка, защото държавният PR им излезе безплатен. Това, което мнозина техни колеги и колежки се опитват да постигнат със силикон, голи снимки, простотии или участие в "одухотворени" шоу програми, те направиха само с няколко посещения в следствената служба.

Аплодисменти и за Памела Андерсън, която все още фигурира като персонаж във VIP Brother. Плеймейтката напусна Къщата и докато всеки обсъжда дали гръдната й обиколка е все още толкова впечатляваща, тя започна да танцува в американското шоу Dancing With The Stars. Блондинката на няколко пъти се похвали колко добра танцьорка е, но това не й помогна и първа успя да "излети" от състезанието. Жури и публика бяха категорични, че Памела и партньорът й Тристан Макманус са най-некадърни и бързо им посочиха вратата.

Нашият съвет е бързо да хваща самолета за България и да се върне в Нови хан. Бай Брадър ще се зарадва да я "плющи" отново, пък и Ники Кънчев ще има възможност за поправителен при повторното й посрещане. Току-виж замени възклицания като "ауу" и "ох" с нещо по-оригинално.

И като сме се унесли на тема силикон, няма как да подминем Андреа. Част от журналистите без никакъв сантимент ни поднесоха новина, която може да докара сърцетуп и припадък не само сред читателите, но и сред колегите им. В началото на седмицата беше публикувана снимка, на която фолк певицата позира с тийнейджърски бюст. Нито помен от силиконовите бомби, които периодично излизат на показ по време на концерти. Добре че самата Андреа излезе да опровергае слуховете, че гръдната й обиколка е намаляла с 30-ина сантиметра. Успокои ни и можем спокойно да си вършим работата.

От 10-ина дни главна героиня на републиката е Златка Блек, която впечатли цялата нация, дори и първокласниците, с необхватната си обща култура. Разбира се, намериха се и защитници, че за нейната професия, каквато и да е тя, не се изискват кой знае какви познания. Фолкпевицата Камелия дори обяви, че тя не се различава по нищо от Памела Андерсън. Ние ще допълним, че единствената разлика е в доходите, тъй като Памела осребри едно домашно порно и червен бански и е способна да прибира по 50 000 долара на ден. Пък макар и в предавания като VIP Brother.

Към "Златките" е редно да добавим още звездност с Мадона. Поп звездата блесна в друга област - религията. На концерт тя изрази подкрепа за "черния мюсюлманин" Барак Обама, макар той да си е християнин. Но както казва певицата, не е важно в какво вярваш, а дали си добър човек.

Най-големият шок през седмицата ни нанесе Никол Шерцингер. След нейното изказване мъжете в редакцията се чувстваме емоционално и естетически наранени. Никол, която определено хваща окото, невъзмутимо обяви, че обожава Адел. Ако ставаше въпрос само за гласа, и ние щяхме да гласуваме с две ръце. Но според Шенцигер Адел имала хубаво тяло, което изглежда добре във всякакви дрехи. Пази Боже, да не срещаме певицата рано сутрин по клин в близкия магазин. Но стига толкова за пухкавата звезда, че известен моден дизайнер сподели на глас нашето мнение и трябваше дълго време да се извинява.

Завършваме обзора с Лейди Гага, която далеч не се впечатлява от критиките как изглежда. Певицата обяви на последователите си в Twitter, че когато яде, се чувства щастлива. И най-важното - нейният приятел Тейлър Кини я харесвал с повече извивки.

То хубаво Кини я харесва, но Гага трябва да е наясно, че когато показва натрупаните от пица "спасителни пояси", може да доведе до трайни сексуални увреждания на бая "малки чудовища".

И за да не завършваме с естетиката на лейдито - поздрав с най-новата наколенка към Първия в изпълнение на Гошето от Почивка.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase