Снимка: Terry Richardson

Риана определено е от звездите, които не се стараят да изглеждат като светици. Хубавицата е кралица на провокациите, макар че сама признава, че медийният шум по някои теми не ѝ е особено приятен. Преди месец тя прекрати интервюто си в австралийско тв шоу, след като ѝ зададоха въпрос за евентуалната ѝ афера с Ащън Кътчър. А преди това, се дразнеше на вниманието, което пресата отделя на нейните взаимоотношения с бившото ѝ гадже Крис Браун, които тя определи като чисто „професионални".

Ето, че барбадоската успя да покаже среден пръст на всички и то по един елегантен начин. Певицата направи импровизирана фотосесия с талантливия Тери Ричардсън, който е „виновен" за едни от най-провокативните кадри на звезди от категорията на Лейди Гага.

Рири позира пред гуруто зад обектива по къси дънки и високо вързан бял потник, като показва бедра и е захапала предизвикателно пръст. На кадрите дамата е руса, макар че наскоро смени цвета на косата си и стана брюнетка покрай филмовия ѝ дебют в лентата „Бойни кораби".

За да сподели преживяването си с Ричардсън, Риана побърза да сподели с феновете в Twitter следното: „Вижте какво направих с Тери за 10 минути".

Този месец на Риана ѝ предстои участие в шоуто Saturday Night Live, а на 23 май ще представи новия си сингъл "Where Have You Been," на финала на риалитито „American Idol".

Всички снимки вижте в галерията на Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase