Снимка: Reuters

Адел скоро може да се превърне в омъжена жена. Нейният любим Саймън Конеки планира да й предложи на рождения й ден на 5 май, пише Female First.

Британската музикална сензация излиза с половинката си от зимата на 2011 г., но очевидно за него малкото време е достатъчно да я пожелае за своя съпруга. В началото на връзката им тръгнаха спекулации, че той е женен и тя разбива семейството му, но самата звезда заяви, че любимият й е разведен отпреди да се познават и това са пълни глупости.

"След като Саймън се разведе, той не предполагаше, че отново може да намери точния човек и да бъде толкова щастлив. Той й каза, че я обича седмица, след като започнаха да излизат, а сега й го повтаря по 10 пъти на ден. Саймън заяви, че смята да й предложи на рождения й ден, който се пада през един майски уикенд. Той иска да я заведе на почивка извън Англия и се надява тя да приеме", сподели приятел на Конеки.

Адел е много отдадена на връзката си и дори планираше да си вземе пауза, за да създаде семейство със Саймън, но бързо се отказа да стои далече от сцената.

"Той е чудесен, гордее се с мен и не се интересува от това какви успехи имам и какво говорят хората за мен", не крие радостта си певицата.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase