От промоцията на Мария най-същественото бе целувката с новия й приятел Християн Гущеров. Снимка: Булфото
fallback

Започваме обзора тази седмица в стил "началото на 90-те", когато на легендарната Магура и всяка уважаваща себе си гара, се разполагаха едни картони и се играеше на "Тука има, тука нема".

Музикални сензации заиграха по тънките струни на феновете на великата банда Deep Purple, която щяла да пее на 100-годишнината на футболния Ботев Пловдив. Бе съобщена дата и място - 12 март, стадион "Пловдив". За нашите ширини в началото на март температурите не са особено подходящи за шоу навън, а още по-учудващо бе обявеното мястото. На стадион, на който няма разрешително за подобен род изяви. Е, оказа се, че това е само слух. През март "нема" да има Deep Purple.

Все пак, по наша информация, групата ще пее в Пловдив, но на друго място и по друг повод в края на лятото. И поканата е отправена от Общината, начело с втория голям кметъл у нас Иван Тотев.

От Ботев Пловдив са категорични, че голям рок концерт ще има, ние им стискаме палци групата, която са поканили да им отговори утвърдително.

Антипода на рока - чалгата, ще трябва да се примири с агресивността на две девойки, които претендират да са българското Тату. Поредните имитаторки, които си мислят, че ако се целунат няколко пъти и лесбовъзходът им е в кърпа вързан. Мишел и Анабел представиха втората си песен "Дишай ми прахта”, надяваме се слушателите да са снизходителни към гласовите им данни.

 

За по-издръжливите предлагаме да видят и дебютното видео на дуета от миналата година "Милиардерче".


Двете могат само да дишат прахта на далеч по-известната им колежка Мария. Тя направи промоция 3 в 1 - на албум, парфюм и мъж. От всичките само мъжът се стори по-интересен на публиката. Мария и Християн Гущеров позираха в някакви пози, които са типични за хормонално разстроените тийнейджъри.

Промоция като промоция, но Мария не бе казала последната си дума. През седмицата тя гостува при Слави и замалко да счупи глупомера. Тя обясни как си е намерила мъжа. В клуб, когато е било тъмно и всички изглеждали по-красиви. Как ли се чувства новото й гадже? Все едно той да се появи в ефир и да заяви, че е харесал певицата на три големи...

Младите звезди и те бързо прихващат максимата, че като няма какво да предложиш започваш да се хвалиш с креватни изпълнения. Поразсърдилата се от третото си място в X Factor Александра реши да трупа популярност със секс подвизи. Докато във Великобритания колегите им от едноименното шоу са превзели местните класации, правят нови песни и записват албуми, нашите си играят на безсмислени звезди. Само преди десетина дни Рафи обясняваше как няма да прави дует с Николета Лозанов-Божинова. Александра обаче го задмина с признанието, че е спала с бившия мъж на Теди Кацарова - финландецът Макс. Но не тя била причината да се разделят. Макс просто намерил утеха в чаршафите й. И докато той се надявал на нещо по-сериозно, родният талант чистосърдечно признава, че всичко е било само секс. Единственият съвет, който можем да дадем на Макс е да си потърси булка извън българската сцена. 

И накрая, нека задоволим любопитството ви с верния отговор на играта на Джина Стоева. Сигурни сме, че много хора не са спали добре докато налучкват кой ще бъде партньор в новия клип на русенката. За да не се стига до депресии ето го и него - фокусникът Ненчо Илчев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

114

юнак гюро

преди 12 години

Тая Мария е страшен ***! Това е женския еквивалент на Бай ***"..келепир да има,другото е бошлаф".И не пропуска да пробута някоя лигавщина за Марая...пази, божесляпо да прогледне!

113

varnenec

преди 12 години

Маро да знаеш,че Бойко строи магистрали за теб като станеш дърта *** да не умреш от глад,а на магистралата да препечелваш като обслужваш загорели турски тираджии))

112

Анонимен

преди 12 години

То добре че нема глупомер, че ако има Мара направо ще му откърти пружината!

fallback