Снимка: Reuters
fallback

Концертът на Ейми Уайнхаус в Белград приключи със скандал, съобщи Нюзру. Около 20 хил. фенове посрещнаха изпълнителката с аплодисменти, но скоро започнало да става явно неадекватното й поведение. Първо тя приветствала Атина, а след това публиката в Ню Йорк.

Ейми непрекъснато се спъвала на сцената, неспирайки за  разговаря с музикантите си, а когато започвала да пее, обърквала думите и дори забравяла текста.

Публиката освиркала Уайнхаус, която за час и 11 мин. така и не запяла.

Само 15 мин. след началото на концерта в Тиутър се появили първите съвети към изпълнителката да изтрезнее.

Oще по темата
В края на май Ейми посети лондонска клиника за лечение от алкохолизъм, но съвсем скоро излезе от нея.
Певицата, която посвети на проблемите си с алкохола хита си "Rehab" от 2006 г., има няколко престоя в клиники за лечение на пристрастяването си, припомня БТА.

През 2009 г. тя се задържа по-дълго от нормалното в клиниката "Сейнт Лусия" и лекарите казаха, че вече е чиста. Проблемите й обаче отново се появиха.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

55

JCPenney

преди 12 години

така ако продължава скоро ще умре!

54

Анонимен

преди 12 години

значи си много тъпо, копе...ле!!!пее страхотно, проблема с дрогата и алкохола са съвсем отделно нещо, таланта и е безспорен.но на чалгаджийте, андреа минета им харесва повече..да го ДУХАТ всички, които слушат чалга...все някой *** чалгаджия, ще го прочете коментара ми, докато го изтрият:)))))

53

wolf

преди 12 години

Поредния ***!!! за сведение на тези които не знаят;продължение на много години Eric Clapton с е появявал на сцена след обилно поглъщане на алкохол,както той самия описва в книгата си.Гледал съм много негови концерти в този период - как този невероятен музикант един път не залитна,как един път не сгреши някоя нота,просто младите "музиканти" са *** - повечето.

fallback