Янко от The Pomorians. Снимка: Teenproblem.net
fallback

Янко Бреков и Ицо Хазарта са най-секси музикантите, които ще участват в концерта по повод 10-годишния юбилей на най-популярния сайт на българските тийнейджъри – Тeenproblem.net!

Това определи специално гласуване в Tialoto.bg, на което фронтмените на The Pomorians и Ъпсурт се класираха с равен брой гласове пред други популярни вокалисти, като Дидо и колегите му от D2 и тийн идолите Ангел, Косьо и Били от Ogi 23. Десет от гласувалите за фаворитите Янко и Ицо пък спечелиха лична среща с тях преди концерта.

На 13 май 2011 (петък) от 18,30 в Зала 3 на НДК за първи път на една сцена ще свирят българската ню пънк гордост Ogi 23, балканските ска-реге веселяци от The Pomorians, рок героите от D2 и хип-хоп легендите Ъпсурт.

Всички те ще се включат в празника със сетлистове от най-добрите си парчета от последните 10 (и повече) години, както и с чисто нов материал, за да отбележат рождения ден на сайта, който вече десетилетие живее с проблемите и трепетите на няколко поколения тийнейджъри.

Седмица преди концерта Ogi 23 разкриха, че вече работят по нов материал от предстоящия си втори дългосвирещ албум, част от който са последните им хитове – небрежната лятна сърф „Почивка“ и зимната сноуборд „Любов на преспи“. На концерта те ще представят ексклузивно няколко от новите си песни, в една от които специален гост е Feel от нашумялата хип-хоп формация The Top Stoppers.

Oще по темата

Отдавна е известно, че D2 работят по следващия си албум в тихата красива резиденция на Тодор Живков в Осоговската планина. От бандата обещават на концерта да повдигнат завесата пред няколко от песните в него.

„Предишният албум беше много ядосан някак, много тъмен, докато този е по-скоро безкомпромисен, свободен. Партиите са чисти, измислени, много наши. По-хармоничен ще е, музиката в него не прилича на нищо, което сме чували досега“, разкрива Митко Кърнев от бандата.

The Pomorians също ще поднесат сет от нови и стари песни в уникалния си стил – хибрид от ска, реге и балкански ритми. Част от тях публиката вече е чувала на концерта на Ману Чао, който лично избра бандата да подгрява концерта му у нас.

В пълна тайна остава списъкът с песни на Ъпсурт в първото им концертно участие от много време насам, специално за рождения ден на Teenproblem.net.

Към четирите банди ще се присъедини още една подгряваща група, чието име ще бъде обявено съвсем скоро!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Mirella

преди 13 години

Janko e osnovatelq i na dvete grupi!

9

А.

преди 13 години

и от двете...

8

Да така е!

преди 13 години

Янко Бреков и Ицо Хазарта са секси! Благодаря, най сетне ги споменахте!

fallback