В началото на тази година Стивън Тайлър от Aerosmith дебютира в журито на Аmerican Idol заедно с Ранди Джаксън и Дженифър Лопез.

Стивън определено стана „гвоздеят на програмата” в новия сезон на предаването, което отбелязва многомилионно по-висок рейтинг.

Освен новата си телевизионна кариера, фронтменът на Aerosmith планира да издаде първия си самостоятелен сингъл, озаглавен (It) Feels So Good със специалното участие на Никол Шерцингер от Pussycat Dolls.

Парчето ще се излъчи за първи път на 9 май в сутрешното шоу на Ryan Seacrest, а видеопремиерата ще се състои на 12 май в „American Idol”.

Преди това рок иконата ще разтърси обществеността и с автобиографичната си книга „Шумът в главата ми притеснява ли те?”, чиято премиера предстои на 3 май от издателство „Харпърс Колинс”.

Тайлър обещава, че в книгата е разказал цялата истина за себе си, бандата – за всички звездни моменти и пропадания...

Според говорителя на Стивън, изпълнителят не планира солов албум и (It) Feels So Good е единичен проект.

Още по темата

След приключване на предаването (в края на май), той ще се присъедини към записите на новия албум на Aerosmith.

Останалите членове на бандата вече работят върху новите песни, а албумът се очаква да излезе по-късно тази година.

И до този момент Aerosmith е най-продаваната хард рок група на всички времена, с 21 хита в Топ 40 на Billboard, 66 милиона копия на албуми в САЩ, 150 милиона в останалата част на света и рекорд по най-голям брой златни и мултиплатинени албуми.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase