Билетите за концерта на португалската звезда Сара Тавареш са на привършване, а в ниските ценови категории – изчерпани.

На 14 май мултиплатинената дива ще пее пред българските си фенове в зала „България”.

Миналата година тя претърпя сериозна черепно-мозъчна операция. Цяла Португалия бе потресена от коварната й болест - 32-годишната Сара бе с мозъчен тумор.

“Всички усетихме болестта на Сара като голям удар, цяла Португалия беше съпричастна със съдбата й”, разказа при гостуването си у нас друга голяма португалска звезда, пяла за българската публика през април – Кралицата на фадото Мариза.

„Отдъхнахме си, когато операцията мина успешно, всички се зарадвахме, че отново ще бъде на сцената”, допълва Мариза.

Сега нежната и усмихната млада певица е изцяло възстановена и отново разпръсква със своята музика само положителна енергия и раздава любов на публиката си. За да не се натоварва тя възстанови частично турнето си, тръгвайки от Амстердам – градът, в който бе сложено началото на нейната кариера, с който тя е много емоционално свързана.

За щастие българската столица е сред малкото предстоящи дати, защото Сара беше в София през 2009 г. и се влюби в софийската публика.

Още по темата
19 юни 2009 15:25

Независимо дали изпълнява подканващи със сексуалността си песни като One Love, Amor e, Guisa или подтикващите към възторжен изблик на положителна емоция Balance и Bom feeling, Сара ни кара да се чувставаме влюбени с невероятната си усмивка, омагьосващата харизма и неподправен талант.

Текстописец, композитор и великолепен китарист, Сара пее на смесица от португалски, анголски сленг, креолски от Кабо Верде, като прибавя английски и френски думи.

Очаквайте ексклузивно интервю с певицата в Dnes.bg!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase