Deftones. Снимка: Spirit of Burgas
fallback

Часове след самите музиканти, и организаторите на Spirit of Burgas потвърдиха официално информацията, че Skunk Anansie ще пеят на голямата сцена на феста. Към тях ще се присъедини и калифорнийската банда Deftones.

Deftones се ражда през 1989 г. в Сакраменто. Стилът, който Stephen Carpenter, Chi Cheng, Abe Cunningham, Frank Delgado и Chino Moreno създават, е толкова алтернативен, че трудно може да бъде вкаран в каквито и да било рамки.

Опитите за определянето му тръгват от алтърнатив метъл и дрийм поп, минават през ню метъл и пост-геридж, за да стигнат до рап метъл и пост-хардкор.

През изминалата година Deftones изкараха шестия си студиен албум Diamond Eyes, след което заложиха на активно участие по фестивали от целия свят и работа по новата тава с работно заглавие Eros.

Skunk Anansie пък ще се изявят у нас на 13 август, събота — втората вечер на фестивала. Появата им ще се случи непосредствено преди излизането на Moby на същата тази сцена.

24 часа по-късно, в последната фестивална вечер – на 14 август, отново на Основната сцена ще излезе калифорнийската банда DEFTONES.

Oще по темата

Скоро Spirit of Burgas ще обяви и други имена, потвърдили своето участие на тазгодишното издание на фестивала.

Още музикални новини

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

nik

преди 13 години

nai-goliam kupon 6te stane na elevation festa, siguren sam.

22

Анонимен

преди 13 години

браво. феноменално. БГ "фестовете" упорито продължават да сбъдват тийнейджърски мечти...отпреди 10- 12 години. не оспорвам качеството на поканените артисти, а актуалността им..моби и скънк бяха актуални точно преди около 10тина години. и в този ред на мисли, цените за феста по никакъв начин не отговарят на актуалността му- вземи един Екзит Фест в Сърбия, билетите са с минимална разлика по- скъпи, а лайн- ъпа от 2-3 години насам е в унисон с нещата, случващи се на съврeменната музикална сцена

21

Dj Fresh for prez

преди 13 години

Миналата година беше страхотно! Очаквам с нетърпение да видя, кой ще представя дръм и бас частта :)

fallback