Снимка: Getty Images/Guliver Photos
fallback

Британската ейсид фънк банда Jamiroquai щe са едни от хедлайнерите на първото издание на фестивала Elevation 2011, научи mp3.bg.

Според достоверни източници преговорите с бандата все още не са приключили, но въпреки това шансовете да ги видим у нас са повече от големи.

Естествено, ако се окаже вярно, това тотално ще издуха Spirit of Burgas, който до момента са обявили един-единствен хедлайнер в лицето на Moby.

Организаторите обявиха преди седмица, че 99% е сигурно участието на популярна фънк група, една от най-известните хип-хоп банди и млад изпълнител, но вече покорил световните чартове. 

До момента участието си на фестивала в Разлог са потвърдили 30 Seconds To Mars, англичаните Hurts, електро суингърите Parov Stelar, Dog Eat Dog, Gentleman and the Evolution, Cyanna, Monyx, Sepuko 6 и Odd Crew.

Фестивалът Elevation 2011 ще се проведе на 24 и 25 юни.

Ако искате да видите другите вероятни хедлайнери на феста, можете да го сторите тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

sdf

преди 13 години

tezi festivali sa gola voda super komers, tylpi se bluskat ne mersi, dobre 4e izpylnitelite da gi 4uq za 4as dva ina4e e full ***

14

redordead

преди 13 години

по същото време в София ще е Сонисфиър

13

Мира

преди 13 години

Няма ли вече медия в България, която да "отразява" истинска информация, факти, които реално да са потвърдени от реални, достоверни източници. Тази информация не е обявена официално! И уж сериозните медии започнаха да "пожълтяват"!А сравнението със "Spirit of Bourgas" и този фестивал е нелепо! Двата са в различен стил и с различна идея, нямат нищо общо.. Как единия ще "издуха" другия, като не са конкурентни?!

fallback