След като гръмнаха новините за новия и особено амбициозен музикален фестивал у нас – Elevation, днес организаторите на събитието дадоха и първата си пресконференция.

На нея те потвърдиха звездната програма, обявена до момента и включваща групите 30 Seconds to Mars, Hurts, Parov Stelar, Gentleman, Dog eat Dog и Cyanna.

Новината обаче беше, че тепърва предстои да разберем имената на истинските големи хедлайнери на първото издание на Elevation.

Стана ясно също, че списъкът ще бъде запълван с над 20 изпълнители, обединени от основната амбиция и концепция на фестивала: да води в България имена, които са на върха на световната си слава в момента.

“Не искаме българските фенове да чакат няколко години, за да се срещнат с любимите си групи и изпълнители. Затова на Elevation очаквайте само хитови имена”, обещаха организаторите.

Те обявиха, че новият фестивал ще посрещне и редица български изпълнители, сред които напълно непопулярна нова група или артист, които ще спечелят шанса да се изявят на сцена със световните звезди чрез конкурс.

Двата дена, в които ще се проведе фестивалът – 24 и 25 юни, ще бъдат разделени тематично на поп ориентирана вечер (24-и) и рок вечер (25-и), а сцените, на които ще се вихрят артистите ще бъдат също две. 

Още по темата

Еlevation ще се проведе край Разлог – в сърцето на Пирин. На мястото, избрано за събитието, ще има къмпинг за посетителите, а онези от тях, които искат пълните удобства на хотела, ще могат да се възползват от безплатния редовен транспорт до Банско и Разлог.

Друга преференция ще са семейните билети на специални цени редом с нормалните билети за два дена (в момента – в продажба на промоционални цени) и билетите за един ден.

Очакването започва...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase