Един от най-артистичните мини фестивали - Block Party, ще се проведе за втори път в София.

На 25 септември пространството пред Народния театър ще бъде превърнато в сцена за изява на музиканти, DJ-и, танцьори, художници и екстремни спортове.

Ърбан културата ще изрази своя стил и чрез мода, а на три специално построени сцени ще се състоят музикални пърформанси на популярни DJ-и, групи и изпълнители. 

Почитателите на различни видове градски стилове ще имат възможността да се забавляват истински и да се насладят на артистичната атмосфера от 16 до 22 часа, а в по-късните часове партито ще продължи в клубовете Babbles, Билкова, Barcode, One more bar, Parter, My Mojito и Oskar.

Основната сцена ще бъде открита от най-младото попълнение на лейбъла на Мария Илиева Stereo Room – Мона.

След нея ще свирят групите Nasekomix, Alex & 4Give и Bobo & The Band.

Вечерта ще закрият P.I.F., които имат нов състав, репертоар и нова концепция за живите си изпълнения, които вече ще са съчетание между музика, спектакъл и мултимедия.

Втората сцена пък ще започне с freestyle рап битки. След като бъде обявен победител, ще продължат Full Clip, Camorata, T.H.A. Bu4kata & 6:15, Kuts & Klets ft. DVD. Последен ще се изяви Big Sha, който тъкмо приключи монтажа на новото си видео с DMX с насрочена премиера в българския ефир на 1 октомври.

DJ сцената ще бъде открита от Failure Djs, след които ще пускат  свежарите от Fruit Sessions и DJ Uli-G.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase