Снимка: Велислава Каймаканова за Вирджиния Рекърдс
fallback

Сингълът Zoom (Bad Boys vs Super Girls) на Невена с участието на Мариус Мога от Morandi и гръцката рап звезда NiVo е поредната песен, която влезе в класацията World Chart Express на музикалния гигант MTV.

 

Клипът на режисьора Стоян Радев е предизвикал бурна реакция в музикалната медия, която, след като го е получила, веднага е изпратила писмо, в която го е определила като „най-якото видео от България, което сме получавали за последните години”.

 

Парчето вече е в ротация не само в България, но и в Гърция и Румъния и стремително набира скорост в местните класации.

 

Денс колаборацията е по музика и текст на самия Мариус Мога, а NiVo се включва в реденето на рап римите.

 

Работата по проекта се извърши едновременно в трите държави – България, Румъния и Гърция.

 

В началото на април Невена записа вокалите в студиото на Мариус в Букурещ, а малко след това NiVo записа рап партията си в Атина.

 

Инструменталът е дело на Мариус и неговия екип, а парчето е смесено и мастерирано в Лос Анжелис.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Bob

преди 14 години

И все пак, наистина е тъпо като чуеш как ти пеят на английски с български акцент, и е истина че румънците Моранди и Ина, а и румънците изобщо, пеят без румънски такъв... Доста по-добре се приема...

5

до 3

преди 14 години

А кое е по важно според теб да пробиваме или да правим качествена музика. Ти направи добра музика а после пробиването ще стане не се притеснявай. Чувал съм много по добри изпълнители които обаче тук няма кой да ги пусне по телевизията.

4

до 3

преди 14 години

Хей номер 3 да не си предрусал. Чуй ги и ги сравни. А за правописните грешки ако искаш стани учител по литература, но там ще ти се наложи и да разсъждаваш.

fallback