Снимка: Getty Images/Guliver Photos
fallback

Сюзан Бойл, която остана втора в британското шоу за таланти, няма скоро да излезе от клиниката „Прайъри”, която се оказа не просто болница, а психиатрия.

Вече три дни цяла Великобритания следи със затаен дъх здравословното състояние на гласовитата стара мома, която не издържа на напрежението на финала и рухна психически.

Министърът на културата на Острова директно обвини организаторите на Britain’got talent за драмата на Бойл.

Той нареди съставянето на контролна комисия, която да прецени дали са се държали човешки с кандидатите за слава.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Наблюдател

преди 15 години

Чудно племе сме това хората. Ако се случи така, че обикновен човек успее в нещо, веднага ще извадим и подсилим всичките му кусури и недостатъци...Радвам се за жената, че е успяла в начинание, но ми е мъчно зарад последствията!

28

kranck

преди 15 години

ходи се лекувай! и не споменавай името Му без нужда!

27

sveti Nikola

преди 15 години

Всемилостиви и Всемогъщи Боже, Владетел на всичко видимо и невидимо и Властелин на всички светове, дай ни сила да устоим на тази дяволска пропаганда, която ни натрапва този страшен демон, този върколак, тази рожба на мрака. Не позволявай, о Ти Всесилни и Всемъдри, волята ни в отстояването на красивото и естетичното да бъде пречупена, и прости на тези заблудени овце, които подмамени от сатанинския шепот се прехласват по гласа на страшния демон, който е пронизителен, като йерихонска тръба. Амин.

fallback