Сюзан Бойл. Снимка: БГНЕС
fallback

Старомодната шотландска стара мома Сюзан Бойл, чийто мощен глас я изстреля до световната слава, премина в следващия кръг на шоуто „Великобритания откри талант", съобщи АФП.

От април до сега клипът на 47-годишната Бойл, изпълняваща I Dreamed A Dream („Сънувах сън") от мюзикъла „Клетниците", е бил гледан 60 милиона пъти в YouTube.

Бойл бе избрана сред 40-те, които ще преминат през полуфинал с изпълнения на живо.

Попитана как се чувства, след като съдиите отсъдиха, Бойл отвърна: "На върха на света, фантастично".

Големият финал е в събота, 30 май.

Бойл, наричана от британската преса "Косматият ангел", е фаворитът на букмейкърите за победител.

Сред странните й съперници в шоуто са:

- Дарт Джаксън - пощенски служител, наричан Фил, който се облича като героя от "Междузвездни войни" Дарт Вейдър и танцува като Майкъл Джексън;

- уличният изпълнител Ник Хел, чиято програма включва и прикачване на кошче за боклук с верига за ушите му и обикаляне с нея по сцената;

- изпълнение на екзотичната танцьорка от Латвия Юлия Найденко.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

55

Sofiya

преди 15 години

Това е най-красивото изпълнение за мен ! Тя външно може и да не е красива,но няма как да я съдим-не е първа младост! В момента в който я чуеш....забравяш за външноста й Невероятна жена !

54

....

преди 15 години

Такива природни феномени се раждат изключително рядко! Външността е без значения! Важното е как пее, а тя го прави фантастично! Искренно се надявам пожъне много успехи! Тези които постоянно недоволстват и дават много акъл, да си заврат по един голям от зад!

53

преди 15 години

влезте в тубата и напишете "susan boyle".Аз се разплаках като я чух. Наистина невероятен глас. А на феновете на чалгата мнго здраве.

fallback