Снимка: Булфото
fallback

Билетите за концерта на Depeche mode в София се продават от днес. Шоуто е на 18 май 2009 г. от 18,30 ч. на стадион "Васил Левски".

То е част от голямото им световно турне TOUR of the UNIVERSE 2009, което в София, Белград и Загреб ще бъде под шапката на "Туборг грийн фест".

Билетите за концерта са на цени от 40 до 80 лв. и могат да бъдат купени от билетния център в НДК и денсцентър "Син сити", онлайн  на адрес www.ticketpro.bg, от касите на "Тикетпро" и неговите партньори в цялата страна.

Първите 20 души, които си купят билет за концерта от билетния център в НДК (който отваря в 8,30 ч.), ще бъдат зарадвани с по един безплатен билет допълнително или с оригинален компактдиск с последния албум на групата, който се очаква да излезе у нас през април 2009 година. 

Концертът на Depeche mode ще бъде едно от най-значимите събития в музикалния живот на България, особено след феноменалния успех на първото им шоу в София през 2006 г.

Тогава имаше рекорд по продажби на билети - само за първия час след пускането им бяха продадени над 10 000 билета, а концертът беше изцяло разпродаден за броени дни, припомнят организаторите. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

49

yyylfzdkmx

преди 12 години

aaogteoft, rrejpmunad zeoejujjid

48

yyylfzdkmx

преди 12 години

aaogteoft, rrejpmunad zeoejujjid

47

yyylfzdkmx

преди 12 години

aaogteoft, rrejpmunad zeoejujjid

fallback