Доста дива парти програма се задава този уикенд. Уикенд, който започва от четвъртък.

Положението е следното: Три поредни вечери купон. Мястото е клуб Ескейп.

Данданията се включва като част от третото издание на електронния фестивал SeeMe, но си е организирана и измилена лично от столичния клуб. Така де.

Почваме с четвъртък, когато Холандия се мести в България.

Ди джеите от  Generation Love And Music (съкратено G.L.A.M) от страната на лалетата се завръщат славно у нас, за да открият на 05.06.2008г. първият ден на от тридневния маратон с грандиозно парти.

След като се представиха блестящо на миналогодишното издание на източно европейския фест в София, Gregor Salto, MC Andy Sherman, Ryan Marciano и Sunnery James идват по покана на българският и легендарният му съименник Escape в Aмстердам, за да вземат участие в една от най-мащабните продукции в региона ни.

Звукът ще е стил «соладжа» - смес от соул, латино и джаз плюс дийп и фънки хаус.

Парти кулминацията ще бъде в петък (06.06.2008г.), когато ще се вихри M_nus 002. Кой ще е звездният гост, ще разберете съвсем скоро.

Фестивалният уикенд ще завърши с лейбъл парти (07.06.2008г.) на българската гордост от Пловдив - Ellectrica. Пет ди джеи, саксофонист, красива вокалистка, много хаус и качествена електроника - такава събота вечер няма как да мине без международно присъствие.

Главните движещи сили на пловдивскотo електронно движение Pacho B и Pepo са се доверили вече веднъж на хърватите Seraphim Codex и Tores за последното издание на лейбъла и ще го направят отново канейки ги за хедлайнери на вечерта.

Хубавата новина е, че можете да си купите промоционални билети на специална цена от 30 лв, които ще важат и за трите вечери (5, 6, 7 юни).

Билетите могат да бъдат намерени само в мрежите на Ticketstream и Eventim.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase