Dusty няма само да надникне на 30.05, а направо ще ни разкърши. Снимка: AMY
fallback
Kлъбърите, които пропуснаха първото гостуване у нас на "прашното дете", Паоло Алберто Лоде, по-известен като Dusty Kid, най-после ще могат да си наваксат. 

Сцена на живото изпълнение на eдин от най-активните млади продуценти през последните 2 години ще стане клуб Ескейп. 

Dusty Kid обещава да представи най-горещата си нова студийна продукция (в момента той работи върху първия си самостоятелен албум), както и някои от най-големите си хитове.

Със сигурност в петък ще чуем парчетата "I Found A Reason" и "The Summer", които изстреляха Dusty на върха на световните музикални класации.

Да ви припомним, че младият талант стана изключително популярен в средите на електронната музика в началото на 90-те години когато бе едва 19-годишен.

През 2004 г., заедно с DJ Андреа Ферин създават проекта "Duoteque", с който печелят симпатиите на милиони фенове на електронния саунд по целия свят и влизат в ди джей сетовете на някои от нaй-известните имена – Richie Hawtin, Tiefschwarz, Ricardo Villalobos, Domenic Eulberg, Sven Vath и Magda.

След невероятния успех на дуото и натрупания опит, Паоло решава да продължи кариерата си самостоятелно, като междувременно започва да продуцира парчета и на други известни диджеи.

Стилът на Dusty Kid е синтез от ритмично техно, вдъхновено от музиката на 80-те, съчетано с есид хаус и минимал саунд. 

Гостът в петък (30.05.2008г.) ще бъде подкрепен от местния герой C-Fusion - верен привърженик на малко по-твърдия звук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback