KISS обещават зверско шоу в София на 16 май. Снимка: kissonline.com
fallback

Най-изтрещелите рокаджии в света, пичовете от KISS, се готвят за лудо шоу в София на 16 май.

Като всички себеуважащи се звезди и KISS имат доста изисквания.

Момчетата държат да вечерят в порцеланови съдове, поднесени върху ленени покривки. В менюто легендарните американски групари са поискали да има и месни, и вегетариански ястия. В това число стек, пилешко, агнешко и пуйка. Плюс риба, сирене тофу и различни зеленчукови гозби. Както и отделен салатен бар. Цялото това пиршество обаче е не само за Пол Стенли и компания, а за целия огромен екип, който пътува с тях (над 150 човека).

В специалната стая бекстейдж, където четворката ще разпуска минути преди да се качи на сцената, ще има още паста, яйчена салата (приготвена само с яйца и майонеза), салата с риба тон, задушена царевица и моркови с масло и никакви, ама никакви броколи! Точка.

Наоколо ще има още кошници с пресни плодове, чипс и изстудени безалкохолни напитки.

Рок легендите поискаха удобни и чисти съблекални, украсени с живи цветя и силно осветление в гримьорните. Те са им много важни, тъй като KISS ще са с легендарния си сценичен грим.

KISS ще разбият София, България на 16 май на стадион Академик. Рокаджиите идват у нас за първи път.

Вече стана ясно, че ще ги подгряват младоците от Cinder Road.

Концертът в София е част от световното им турне KISS Alive/35 TOUR 2008, с което тази година бандата празнува 35 години световна рокенрол мощ.

Турнето вече стартира в разпродадената Арина, Оберхаузен, Германия и очевидци свидетелстват, че шоуто е по-яко отвсякога.

Групарите ще обиколят 19 държави, а нашата дата е петата спирка на KISS по време на Европохода им. Билети още се намират, така че имате време да си купите и да бягате на концерта в петък.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

чакаме

преди 15 години

Чакаме уникалния коментар на Елена Пенева за предстоящото събитие

15

agatopod

преди 15 години

ако не умрем от рак или минингит - сме там.

14

Do Fen-ka

преди 15 години

"You want the best, you got the best, the HOTTEST band in the world - KISSSSSSSSSSS" - лека поправка, но в петък сме на "Академик" от 19:00 часа!!!!

fallback