Най-изтрещелите рокаджии в света, пичовете от KISS, се готвят за лудо шоу в София на 16 май.

Като всички себеуважащи се звезди и KISS имат доста изисквания.

Момчетата държат да вечерят в порцеланови съдове, поднесени върху ленени покривки. В менюто легендарните американски групари са поискали да има и месни, и вегетариански ястия. В това число стек, пилешко, агнешко и пуйка. Плюс риба, сирене тофу и различни зеленчукови гозби. Както и отделен салатен бар. Цялото това пиршество обаче е не само за Пол Стенли и компания, а за целия огромен екип, който пътува с тях (над 150 човека).

В специалната стая бекстейдж, където четворката ще разпуска минути преди да се качи на сцената, ще има още паста, яйчена салата (приготвена само с яйца и майонеза), салата с риба тон, задушена царевица и моркови с масло и никакви, ама никакви броколи! Точка.

Наоколо ще има още кошници с пресни плодове, чипс и изстудени безалкохолни напитки.

Рок легендите поискаха удобни и чисти съблекални, украсени с живи цветя и силно осветление в гримьорните. Те са им много важни, тъй като KISS ще са с легендарния си сценичен грим.

KISS ще разбият София, България на 16 май на стадион Академик. Рокаджиите идват у нас за първи път.

Вече стана ясно, че ще ги подгряват младоците от Cinder Road.

Концертът в София е част от световното им турне KISS Alive/35 TOUR 2008, с което тази година бандата празнува 35 години световна рокенрол мощ.

Турнето вече стартира в разпродадената Арина, Оберхаузен, Германия и очевидци свидетелстват, че шоуто е по-яко отвсякога.

Групарите ще обиколят 19 държави, а нашата дата е петата спирка на KISS по време на Европохода им. Билети още се намират, така че имате време да си купите и да бягате на концерта в петък.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase