Скандалният вокал на групата Towers Of London, Дони Турет, се изказа остро срещу колегите си от Arctic Monkeys в британския вестник „Мирър“.
Музикантът определя музиката на колегите си като “боза”, а самите тях като “изфабрикувани звездоманчета”. Миналата година Arctic Monkeys станаха най-бързо продаващата се група на Острова за всички времена с техния дебютен албум “Whatever People Say I'm, That's What I'm Not”.

Преди това Monkeys станаха известни благодарение на техни парчета, пуснати за свободен даунлоуд в мрежата.

Турет, който едва преди няколко дни избяга от къщата на британското издание на ВИП Брадър, като се покатери по оградата и я прескочи, не спря до тук, а продължи със злобните нападки.

“Текстовете на песните на Arctic Monkeys са за като за пенсионери, освен това им помагат страшно много с музиката. Дори Take That влагат повече творчество в творбите си”, заяви той.

Дони Турет отправи остри думи и към други групи и изпълнители, които в момента са популярни на Острова. Той не пропуска Keane, Lily Allen и Charlotte Church.

В края на обръщението си към читателите, Турет не пропуска да напомни на феновете си да купят новият албум на Towers Of London и да не пропускат гига на групата в британската столица идните дни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase