Още едно от светилата на клубната музика ще освети софийските бохеми.

PR клуб, който стартира работа към края на предната година, успя да доведе редица от елитни диджеи като Spiller, Луй Вега, Бой Джордж и др., а за 2007-ма също се очертава приятна програма.

Името на първия гост за тази година е Тони Томас. Той пристига от Острова, което е не малка гаранция за качествена продукция. Горещото парти ще е на 6-ти януари, както винаги - в събота вечер.

Англичанинът е продуцирал над 200 парчета, все за водещи лейбъли. Самият той има 10 лейбъла, които обхващат електронната музика в почти всичките й спектри, от чилаут до истинско техно. Все пак, Тони Томас не скрива, че хаус е един от любимите му стилове.

Томас е и част от групата The Producers, която извади един от най-хвалените албуми за 2001-ва година. Francois K, Slam, Ramirez и The Greasers са само част от имената, които е ремиксирал.

Тони Томас има и способността да открива музикални таланти, така че ако сте артист, занимаващ се се електронна музика, не пропускайте възможността да се запознаете с него.

В идните дни на 2007-ма година PR клуб ще продължи да отбира каймака от световната хаус сцена, като следващият заплануван гост е диджей Димас, който ще ви сгрее с летните си хитове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase