Певицата АVA снима клип към първото българско парче, влязло във френските класации. Става дума за „Маке Ме High” на диджея Star Tattooed с участието на българската изпълнителка.

Хаус хитът се радва на огромна популярност във Франция и освен, че е издаден на плоча за диджейска употреба от френската централа на Universal, е включен и в плейлистите на четири водещи европейски компилации.

Сред тях е и “Techno 2006”, достигнала до 2-ро място по продажби в официалния френски чарт на IFOP за сборни дискове. Успехът на сингъла събудил интерес у френския музикален канал МСМ, който потърсил от Star Tattooed видеоклип на парчето.

Диджеят, който не разкрива самоличността си обаче, бил принуден да продаде колекцията си от редки плочи, за да финансира клипа. За щастие от Вивател подали ръка на музиканта и той успял да навие най-добрият български режисьор Валери Милев да се заеме със снимките.

Клипът към хита “Make Me High” ще се завърти по френския музикален канал МСМ в края на този месец. Ексклузивно за родния ефир клип версията на парчето “Make Me High” ще се завърти по радио „Фреш”, а хаус феновете ще могат да гледат видеото премиерно по телевизия ММ.

Следващата територия, която превзема нашия диджей Star Tattooed е Скандинавия като лиценза за парчето там държи лейбълът Catchy Tunes.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase