Снимка: Стерео стая
fallback

Мария Илиева се възползва от почивката между концертите от националното си турне, за да запише чисто нов сингъл. В края на лятото певицата ще зарадва почитателите си с латино хит, озаглавен Fuego ("Огън").

За пръв път певицата пее на испански език, а самото парче е на румънски екип автори. Те го предложили на изпълнителката, а тя не се поколебала да го запише.

Лятото на Мария Илиева бе наситено от концерти и пътувания. След успешното лятно турне "Всичко – най-доброто от Мария Илиева" в Пловдив, Бургас и Варна, певицата намери време за почивка в Америка. Вдъхновена от латино атмосферата в Маями, океана и плажа, където прекара близо месец със сина си Александър, тя е готова да представи новия си сингъл.

"Досега не съм правила подобна песен и вълнението е голямо. Надявам се да се хареса. Готвим lyric видео, малко по-късно идва и игралното такова", разкри Илиева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

ПроСоТо

преди 4 години

ха!..Тая "М.И.",като погуляла по света и за последно в Маями,било решено да са запознае с тоя световен факт и българската общественост..тоя сайт новинарски ли е,или жълто-жълтясал?.."Нито риба,нито рак"..Май на това мяза..

6

анонимен

преди 4 години

Тя на български не може са пее, тръгнала на испански да цвили!

5

Анонимен

преди 4 години

Ако е и добре рaзгoлена на клипчето, ше стане ;)

fallback