fallback

Един от най-нестандартните родни артисти - Иво Димчев, предложи своя версия на популярната народна песен "Хубава си, моя горо". Клипът вече се върти седмица в сайтовете за видеосподеляне, а отзивите са от "неповторимо" до "подигравка".

Клипът също носи провокация и на пръв поглед няма нищо общо с римите на Любен Каравелов.

Oще по темата

Всяка изява на Димчев предизвиква полярни коментари, само преди два месеца той шокира и британците с изявите си в английския X Factor, начело с председателя на журито Роби Уилямс.

Иво Димчев призна в своя книга, че от 12 години живее с вируса на ХИВ, с който се е заразил при случаен хомосексуален контакт в Хърватия.

"Аз съм личност на ръба на нормата. Отнасям се отговорно към изкуството, себе си и занаята си. Искам да се повдигне несъществуващият дебат и да дам смелост на хората", обясни посланието на книгата си, в която разкрива как се живее с вируса на ХИВ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Svetoslav Grigorov

преди 5 години

Невероятно изпълнение, концепция и страст! Това не е за простички българи! Хората , които познават творчеството на Jamie Irrepressible знаят за какво става дума. Останалите нека тънат в неведение. Простено да Ви е , овци!

25

анонимен

преди 5 години

Гавра с Каравелов. Този да спре да се занимава с изкуство, това ще е най-добре.

24

Мухаха

преди 5 години

Значи това било артист. Човек който няма собствено творчество , който ШОКИРА публиката си а произведенията му са базирани основно на чужди творби които той осмива, карикатуризира , опростачва , разваля ......П.С. Добре че Леонардо навремето е бил *** художник а не АРТИСТ иначе каква ли "Мона Лиза" щеше да нарисува ............... шокиран съм само като си го помисля .

fallback