Снимка: Гласът на България

Михаела Филева и Павел ще бъдат отново заедно. Но няма да делят пак един покрив и легло, а ще бъдат част от новия сезон на "Гласът на България".

Михаела ще наследи на треньорския стол Поли Генова, която се залюби с чужденец и вероятно няма възможност да поеме ангажимент за шоуто.

Останалите треньори остават същите - Владимир Ампов–Графа, Иван Лечев и попфолк изпълнителката Камелия.

"Познавам Михаела като музикант и вярвам, че нейната лична история и енергията, която излъчва, ще вдъхновят младите талантите да покажат най-доброто от себе си на сцената и ще им помогне да повярват в мечтите си. Вярвам, че има с какво да изненада и нас, треньорите", коментира носителят на треньорската корона от последните два сезона Иван Лечев.

"Впускам се в това предизвикателство с огромна емоция и ще се опитам да бъда максимално полезна за талантите. Не беше толкова отдавна времето, в което бях "от другата страна", и знам точно какво е усещането, какви са притесненията, несигурностите  и емоциите на участниците. Знам и как могат да бъдат преодолени", заяви от своя страна Михаела Филева.

Водещи на музикалното шоу, което ще стартира през пролетта следващата година, отново ще бъде тандемът Павел и Венци, а продуцентите обещават промени в регламента и нови елементи във всеки един етап от шоуто. Голямата награда ще бъде 50 000 лв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase