Снимка: Вирджиния Рекърдс
fallback

Момичетата от 4Magic, които станаха големия победител в последното издание на X Factor, представиха своя дебютен сингъл "Together (Вечерай, Радо)". Техните продуценти от Вирджиния Рекърдс пуснаха lyric видеото, а официалният клип ще бъде показан на 2 март.

Видеото е заснето в продължение на два дни в родния град на момичетата Пловдив от режисьора Николай Шопов.

Дебютният сингъл на 4Magic е дело на един от най-успешните румънски музикални продуценти - Monoir. Парчето е с модерно денс звучене, в което се преплитат клубен бийт и части от българската фолклорна песен "Вечерай, Радо".

Именно с изпълнение на "Вечерай, Радо" още на първия кастинг Валентина, Елеонора, Елия и Никол, се превърнаха в откритието на петия сезон на X Factor у нас.

След края на предаването момичетата започват активна работа с екипа на "Вирджиния Рекърдс" и партньорството им с Monoir се оказва логична стъпка, тъй като през 2016 година румънецът оглави класациите в България и редица европейски държави именно с музикален проект ("The Violin Song"), в който имаше брилянтно вплетен семпъл от българска фолклорна песен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Жоро

преди 6 години

"Вечерай Радо" е народна песен ,преработвана от много изпълнители.Хай старото изпълнение, което аз съм чувал е на група"Сребърните Гривни"1969годинаи още нещо Радо не е "ТОЙ" ,а ТЯ,както е писал по долу някой анонимен.

8

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 1Според мен големия проблем е че не са изимислили добър припев и че пеят на някакъв хаус инструментал които е тотално изтъркан.

7

Анонимен

преди 6 години

Тази песен е за едно пускане и след това не можеш да запомниш нищо от текса и не я пускаш повторно или по 100 пъти на дет като други песни.Ако Криско ги беше продуцирал щяха да направят завладяващ трак.

fallback