Снимка: X Factor
fallback

Четири момичета предизвика фурор още в първото за новия сезон издание на X Factor. Те признаха, че се готвят над две години за тази сцена, името им - 4 Magic, също е мислено за формата.

Валентина, Елеонора, Никол и Елиа от Пловдив се справиха блестящо с изпълнението си, след което запяха акапелно народната песен "Вечерай, Радо". Журито им стана на крака, а Алекс Раева дори се просълзи.

"Много по-яко е да си в група. Репетираме от две години и половина и създадохме името специално за X Factor", разказаха момичетата.

Детската си мечта реши да сбъдне и 61-годишният Валери Уилсън, който се е завърнал от Англия и вярва, че България може да му донесе музикалното бъдеще, което жадува.

17-годишна участничка от Германия доказа, че българските корени са достатъчна предпоставка за незабравимо изпълнение на песента "Вода" на Елица и Стунджи, което също изправи на крака публиката в залата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 6 години

Правят много силно впечатление с вокалните си умения, детската си харизма и начина по който се допълват. Този сезон битката ще бъде между групите, въпреки че и сред момичетата има много добри изпълнители. Успех на всички

11

Анонимен

преди 6 години

Радвам се че почнаха нормалните предавания че от тия сапунки аман ще си гледам брадара и фермата с кеф

10

глупости

преди 6 години

,,поли генова,, ,,магик,, ,,х фактор,, не им верваме нормалните малко остават

fallback