fallback

Искрата представи новия си видеоклип към песента "Непознато място", като той е автор на музиката и бийта. По текста работи съвместно с поета и писател Константин Трендафилов.

Видеото към песента е заснето от екипа на Павлин Иванов – Bashmotion, а в главната роля е очарователната Кристина Нгуен.

В новото си парче Искрата уверено търси онова "непознато място", което не може да се сравни с нищо от рутинния свят. Пътешествието му започва от "края на света" и стига чак до началото, където може би се крие неговата жизненоважна муза.

Искрен Тончев - Искрата нашумя след участието си в телевизионния формат "България търси талант".

"Непознато място" е третата песен на Искрата, откакто той стана част от музикалния лейбъл "Монте Мюзик". През 2016 г. той записа дует с Михаела Филева - "Танцувам само за теб", а в началото на годината изпълнителят представи и самостоятелната си песен "Много добре".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Анонимен

преди 6 години

Добър бийтър...кво пък е това. В първите10 секунди, песента звучи като маане-повече не слушах.

3

Анонимен

преди 6 години

Кръстоска между талибан и канадски дървосекач-впрочем мода отпреди 5 години. Става за реклама на гумени ботуши и кирки.

2

Анонимен

преди 6 години

Мен пък ме кефи, до сега в текста на песните му няма никакви простотии от рода на дупари и всякакви тип "Криско" простотии, винаги весели и свежи парчета. Момчето изглежда добре, а и е добър бийтбокър. Да дерзае!

fallback