Снимка: bTV
fallback

Два дни преди да започнат супер битките в "Гласът на България" стана ясно, че започват записванията за 5 сезон на шоуто, обяви менторът в предаването Иван Лечев.

Четвъртият сезон на предаването е в разгара си и се превърна в арена за изява на едни от най-добрите музикални таланти у нас.

Трябва да се отбележи факта, че тази година за първи път не се акцентира върху участници, които са отишли на кастинг, за да ги "види мама по телевизора", а на преден план са наистина талантите.

Успехът на шоуто, което привлече Графа, Поли Генова, Камелия и Иван Лечев, както и оказалият се успешен тандем водещи Pavell & Venci Venc’, очевидно радва с резултатите си шефовете на медиата. Затова и ръководството е дало зелена светлина за следващ сезон.

Записванията за 5 сезон на шоуто започват от днес, а всички талантливи певци могат да се запишат за кастинга на "Гласът на България" като попълнят онлайн заявление.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

петров2

преди 6 години

айде още една партида бързи и лесни пари за журито дето не разбира от нищо

7

петров

преди 6 години

айде още една партида бързи и лисни пари за журито дето не разбира от нищо

6

Анонимен

преди 6 години

Много съм разочарован. Камелия даже не се съблече. А пък водещите шведи да си потърсят работа в зеленчукопроизводството. Да вземат и Полянчето и Гафа. Ванко така и не се сещам какво точно може да прави.

fallback