Mia . Снимка: Гласът на България

Рапърката Mia D, която вече дебютира на родната сцена, бе една от изненадите в "Гласът на България" снощи. Тя прикова вниманието с народната песен "Калиманко Денко", а Камелия и Поли я пожелаха в отборите си.

Мария Георгиева може да се похвали с дебютния сингъл "BBboy", който е реализирала преди по-малко от година. Песента на Мария е инспирирана от личния живот на певицата и е насочена към мъжете, които си мислят, че могат да имат всяка една жена. На сцената на шоуто обаче предпочете публиката да я види в друга светлина.

От седемгодишна тя се изявява във фолклорния ансамбъл "Българче", носителка е на няколко първи места в песенни конкурси и фестивали. От 2 години е част от хора на "Космически гласове", основан от майката на Мария Илиева - Ваня Монева.

Фурор в надпреварата направи и 17-годишният Ивайло Филипов. Роденият в Бургас младеж живее от 8 години в Москва, а в неговия талант повярвал и Филип Киркоров. Руската звезда му пожела успех в специално видеоплослание: "Ако стигнеш до финал, ще се радвам да изпеем една песен заедно. Стискам ти палци и те поздравявам! Твой Филип Киркоров".

Нахаканият тийнейджър е твърдо решен в бъдеще да си вади хляба с пеене и да се опита да достигне успешната кариера на кумира си. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase