Снимка: bTV
fallback

Един от най-популярните български рок музиканти – Иван Лечев, ще седне на четвъртия треньорск стол в четвъртия сезон на "Гласът на България".

Той ще се конкурира за родни таланти с Владимир Ампов – Графа, Поли Генова и Камелия. Първият етап от кастингите вече започна, а утре – 30 ноември, предстоят кастингите във Варна и Бургас.

"Аз се учудвам колко много талантливи хора има в България. Нашата страна няма край откъм природа и таланти. Със сигурност обаче, когато дойде моментът да избирам, ще предпочета човекът, който има по-запомнящ се тембър. Ако не пее правилно, със сигурност може да се научи. Но най-важното за мен е това, което отличава даден артист от друг", сподели треньорските си виждания Лечев.

Относно надпредварата с останалите ментори музикантът разкри, че ще му е изключително трудно, тъй като "двама от тях много ги обичам, а сега трябва да се борим. В едно от първите парчета на Поли Генова аз свиря, с Влади се познаваме от много години, както и с баща му. Единствено с Камелия се срещаме за първи път, но борбата си е борба", категоричен е той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

плешо

преди 7 години

До ???що какъв е иван лечев и какво толкова е направил,че го цитираш

8

кальо

преди 7 години

иване пееш ,или лъжеш

7

емин комшулуков

преди 7 години

той пък какво разбира от пеене?все се бута къде не му е мястото

fallback