Snimka: Star Wars in Concert
fallback

Българската публика ще се размине с едно от най-великите шоута "Star Wars in Concert". Организаторите отменят събитието, което трябваше да се проведе на 21 май тази година в зала "Арена Армеец". Не се посочват официални причини, но със сигурност липсата на интерес от страна на публиката е една от тях.

Всеки закупил билет за шоуто може да го върне и да получи пълната сума още днес. Ето и повече информация по темата от страна на Ивентим България:

Притежателите на вече закупени билети за отмененото шоу могат да възстановят стойността им от 9.02.2016г. до 09.05.2016г. на касите на Ивентим БГ, както следва:

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Ивентим (билетен център НДК, OMV и т.н.) се възстановяват от конкретния обект, от който са придобити;

В случай, че сте закупили билети от сайта на Eventim.bg:

- С кредитна карта - трябва да изпратите билетите до централния офис, намиращ се на нов адрес на ул. "6-ти септември" 58 или да ги върнете лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която сте ги закупили.

- С наложен платеж или по банков път - трябва да изпратете вашите билети по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Или пък можете да върнете билетите в централния офис на Ивентим България, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, където ще ви възстановят сумата в брой.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Еди

преди 8 години

Нищо неочаквано... Какъв пък е тоя Джон Уилямс, пълен бездарник. 'Га не е Галена, Преслава... За тях и 200 лв ще дадем. Ще ни промиват те мозъците с тия Хамерикански, посредствени, световно непризнати музикантчета. Не са познали, *** ниедни! Искат да колконизират клета майка БАлгария и да пратят най- старата, ентелегентна и напреднала циливилизация на Звездата на смъртта и после превземането на планетата става детска игра... мхммммм.

8

Анонимен

преди 8 години

Тоя концерт всъщност е част от плановете на американското посолство да ни потурчи, да ни направи проамериканска рая.Затова от години ни натрапват разни "ценности", за да изтласкат нашите, националните ценности.Вдигнаха невиждана пушилка с рекламите си в медиите, само и само да прославят и да натрапват на населението фондация "Америка за България".България обаче добре знае какви ги върши USA тука и явно няма голям ентусиазъм да им се хващат на въдиците...

7

BOB

преди 8 години

ILI PA U2!

fallback