Снимка: Нова тв
fallback

Нигериецът Стивън Ачикор се раздели с мечтата за победа в X Factor.

Зрителите го изправиха в двубой за оставане с триото A.V.A. В напрегнатите елиминации Стивън заложи на парчето All Of Me на Джон Леджънт, а Ани, Велина и Антоана накараха българската песен "Лудо, младо" да прозвучи в един глас. Те отново се справиха перфектно със синхрона и запазиха шансовете да станат победители в музикалната надпревара. За първи път в историята на родното издание група е толкова близо до голямата тройка.

"Благодаря на всички за подкрепата и за преживяванията", каза на раздяла Стивън, който ще се запомни като един от най-атрактивните участници в сезона.

Пътят към финала остана да бъде извървян от Дарина, A.V.A., Крис и кипърката Християна, като още един от тях ще отпадне на метри от голямата награда.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Анонимен

преди 8 години

Няма такова нагласено предаване...бля!

22

мишел

преди 8 години

Загубата на Стивън беше програмирана още в понделник , като го накараха да пее песен на Кристина Агилера . Във вторник се появи отново един пианист , който правеше всичко възможно да го заглуши.Същият пианист правеше същото и на Вики.Стивън е истинския победител , но сметките на журито са други. Ще пробутат Крис или Христиана.АВА са там благодарение на Люси.Не са толкова талантливи , колкото им се иска.Момичето с народните песни не е нищо специално.Срамен избор на комерсиално жури.

21

Лина

преди 8 години

Затова елиминираха най-силната му "конкуренция", но Кристиан не може даже да мечтае за неподправения талант на Стивън , това 15 год. момче пее толкова посредствено и еднообразно, но журито така и не спира да го величае и преувеличава (особено Саня!! )възможностите му, че чак е смешно! Тя играе някакъв театър на безнадеждно влюбена обожателка.... Точно Стивън пее със сърцето си, Кристиан блъфира и с мутиращия си глас на пуберитет, единствено е подходящ за.вокалист на бой-група. И журито - много ниско ниво от пристрастени и комерсиализирани особи . Както всичко в БГ - дава се шанс на пошлото

fallback